Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica na wędzonce z dodatkiem mleka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

boczek wędzony 4 plastry
szynka wędzona 2 plastry
jajko 4 szt
mleko 3,2% 0,5 szklanki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica na wędzonce z dodatkiem mleka

Boczek i szyneczkę pokroić na drobno, usmażyć na patelni , następnie wybić jajka, dać mleko, posolić do smaku i wymieszać na jednolitą masę , podgrzewać aż się zetnie na ulubioną konsystencję. Podawać z pieczywem. Smacznego;)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 26.10.2014 10:11
musi być smaczna
berys18 24.10.2014 07:41
bardzo, bardzo taką lubię
zabcia117 24.10.2014 07:01
Pychotka :)
Róża1 24.10.2014 00:07
ciekawy pomysł , nigdy nie robiłam takiej :-)
halinah 24.10.2014 00:03
apetyczne danie :)
gosia1988 23.10.2014 20:33
pyszna jajecznica
gosia56 23.10.2014 20:31
moja mam zawsze robiła taką z mlekiem była pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak