Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica na masełku

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 2 szt.
kiełbasa śląska 1 pęto lub ulubiona szynka
dymki ze szczypiorkiem 1 szt.
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica na masełku

Na patelni rozgrzać masełko. Wrzucić kiełbasę lub szynkę pokrojoną w kosteczkę. Chwilę smażyć. Potem wbić rozbełtane jaja. Doprawić do smaku. Wymieszać. Poczekać aż jajka zetną się. Nałożyć na talerz i obsypać posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jagoda5913 25.03.2015 19:53
Też takie robię
Ola1young 25.03.2015 15:34
tez lubie takie śniadanko
Marta Ryżek-Kalkowska 25.03.2015 14:27
UWIELBIAM :)))))
Magula 25.03.2015 14:20
wygląda apetycznie, aż głodna sie zrobiłam
bertpvd 25.03.2015 10:28
klasyka ! Pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak