Jajecznica Haliny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    6 sztuk
  • szczypiorek

    1/2 pęczka
  • ser żółty

    10 dag
  • sól

  • pieprz biały

  • masło

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka roztrzepać w kubku. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Rozpuścić masło wlać jajka , dodać posiekany szczypiorek , ser żółty.Mieszamy do usmażenia się jajek . Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Małgosia6 11.01.2012 22:40
super jajecznica
ilka_86 04.10.2011 09:26
super przepis
iwa643 10.11.2010 07:19
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat