Jajecznica Bodzia

Jajecznica Bodzia

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

g

kostka

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    3
  • sól

    dosmaku
  • pieprz

    dosmaku
  • mleko

    ciut
  • margaryna do smażenia

  • cebula biała

    1/2
  • pomidor

    1
  • ser żółty

  • papryka

    1/2
  • kiełbasę

    1
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Do miseczki wbić jajka posolić ,dać pieprz,wymieszać. Cebulę,paprykę pokroić w paseczki dać na tłuszcz i przysmażyć. Kiełbaskę pokroić w kostkę i razem wymieszać. Ser zetrzeć i wymieszać razem na koniec wlać rozbite jajka wymieszane z mlekiem ,lekko pomieszać i smażyć aż się jajka zetną. Jeść z chlebkiem i keczupem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

27.01.2013 19:55
Zawsze dobra.

sylwiusia055

27.01.2013 17:13
napewno smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat