Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczne opieńki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
sól do smaku
cebula biała 1/2 szt
opieńki 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczne opieńki

Opieńki odmrażamy. Drobno kroimy. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Podsmażamy na patelni aż się zarumieni. Dodajemy opieńki i dusimy aż wszystko będzie ciepłe. Do grzybów wbijamy jajka i mieszamy aż się zetną. Na koniec solimy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak