Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajeczna rapsodnia

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5
ser żółty 10 dag
szczypiorek 1
majonez 1
pieprz 1

Przepis i sposób przygotowania na: jajeczna rapsodnia

jajka ugotuj na twardo,ostudz i zetrzyj na tarce.nastepnie zetrzyj ser.szczypiorek po umyciu posiekaj.wszystkie składniki wymieszaj z majonezem i pieprzem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dariusz8 16.11.2010 14:40
Lubię jajecznicę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak