Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczna pasta na kanapki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 6 szt
ser żółty 2 plastry
cebula 1/4 szt
majonez
sól
pieprz
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczna pasta na kanapki

Jajka obieramy i drobno kroimy. Cebulę siekamy jak najdrobniej. Ser ścieramy na drobnych oczkach tarki.
Można to wszystko rozdrobnić blenderem. Wszystkie przygotowane składniki połączyć i doprawić do smaku. Można smak zaostrzyć musztardą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 04.07.2017 09:29
dobra pasta
JulkaTomeczek 04.07.2017 00:07
Też często robię ją na śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak