Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja z majonezem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja na twardo 6 sztuk
majonez tradycyjny mały słoiczek
papryka czerwona surowa
ogórek kiszony 2 szt.
Papryka słodka mielona Prymat
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja z majonezem

Jaja koniecznie z wolnego wybiegu, gotujemy na twardo. Czyli 5 minut.
Po ugotowaniu przecinamy na pół. Połówki solimy.
Majonez przekładamy do rękawa dekoracyjnego i wyciskamy na polówki jaj efektownie majonez.
Posypujemy pokrojonym ogórkiem, papryką oraz przyprawami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paniusiaewa 12.12.2016 21:54
Zwykłe jajka pięknie podane robią się niezwykłe.
MonikaW 09.12.2016 08:10
prosto i smacznie
Diana Rusiłowicz 09.12.2016 00:33
Bardzo ładnie wyglądają :)
Małgorzata92 08.12.2016 14:44
Zawsze smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak