jaja w sosie majonezowo-musztardowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja na twardo

    5
  • majonez tradycyjny

    1/2l szkl
  • musztarda

    2 łyżki
  • szczypiorek

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja rozkrajamy na połówki, majonez mieszamy z musztardą i ketchupem. Szczypiorek siekamy i dodajemy 3/4do sosu. Jaja zalewamy mieszanką, a na koniec dekorujemy szczypiorkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 11.12.2011 11:12
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat