jaja w chrzanie

jaja w chrzanie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana

    150ml
  • chrzan

    80g
  • cukier

  • Kwas cytrynowy Prymat

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania jaja w chrzanie

Jaka ugotować na twardo po czym obrać przekroić wzdłuż na pół i przełożyć na półmisek wyłożony liśćmi sałaty.
Następnie chrzan utrzeć razem ze śmietaną i doprawić do smaku solą, cukrem oraz kwaskiem cytrynowym, polać jajka powstałym sosem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat