jaja w chrzanie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana

    150ml
  • chrzan

    80g
  • cukier

  • Kwas cytrynowy Prymat

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaka ugotować na twardo po czym obrać przekroić wzdłuż na pół i przełożyć na półmisek wyłożony liśćmi sałaty.
Następnie chrzan utrzeć razem ze śmietaną i doprawić do smaku solą, cukrem oraz kwaskiem cytrynowym, polać jajka powstałym sosem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat