Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja pod pierzynką musztardową

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 9 szt.
majonez 3 łyżki
jogurt naturalny 3 łyżki
musztarda 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja pod pierzynką musztardową

Jaja gotujemy na twardo. Kroimy na pół i układamy na talerzu. Jogurt naturalny, majonez i musztardę mieszamy razem. Tak przygotowanym sosem polewamy jajka. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 28.03.2014 07:17
przepyszne te jajeczka , bardzo takie lubię :)
Rafał3 22.03.2013 16:16
świetny pomysł, świetny smak.... wszystko świetne polecam
Pusia 21.03.2013 20:47
bardzo apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak