Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja nadziewane szprotami lub piklingiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 4 szt
szprotki 0,20 kg
majonez 01,0 kg
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja nadziewane szprotami lub piklingiem

Jaja ugotować na twardo, obrać przepołowić wzdłuż, wybrać żółtka. Szprotki lub pikling przepuścić przez maszynkę razem z żółtkami. Do masy zmielonej dodać majonez, utrzeć na pulchną masze, nakładać połówki jajek nadzieniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak