Jaja nadziewane pieczarkami.

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

jaja

  • jajko ugotowane na twardo

    10 szt.

farsz

  • pieczarki

    0,5 kg.
  • natka pietruszki

  • sól do smaku

  • Pieprz czarny mielony Prymat

  • majonez tradycyjny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja gotujemy na twardo przekrajamy na pół,wyciągamy żółtka.Farsz-pieczarki drobno kroimy ,smażymy na patelni ,jak ostygną mieszamy razem z żółtkami przyprawiamy,nadziewamy jaja na to majonez oraz dekorujemy pietruszką.Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Natalia40 19.03.2015 10:47
Muszą być pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat