Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja nadziewane pieczarkami.

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja

jajko ugotowane na twardo 10 szt.

farsz

pieczarki 0,5 kg.
natka pietruszki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
majonez tradycyjny

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja nadziewane pieczarkami.

Jaja gotujemy na twardo przekrajamy na pół,wyciągamy żółtka.Farsz-pieczarki drobno kroimy ,smażymy na patelni ,jak ostygną mieszamy razem z żółtkami przyprawiamy,nadziewamy jaja na to majonez oraz dekorujemy pietruszką.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia40 19.03.2015 10:47
Muszą być pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak