Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja faszerowane serem feta

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 sztuki
ser feta 1 łyżka
koncentrat pomidorowy 1 łyżeczka
śmietana 18 proc 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja faszerowane serem feta

Gotujemy jaja na twardo, studzimy, przekrawamy na połowy, wyjmujemy żółtka do miseczki. Ugniatamy je widelcem, dodajemy ser Feta, koncentrat pomidorowy, śmietanę i dokładnie mieszamy. Otrzymaną masę nakładamy łyżeczką w miejsce wyjętych żółtek i posypujemy koperkiem.

Smacznego !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 05.10.2015 10:02
fajny pomysł na farsz
pestka 20.04.2015 12:24
podoba mi się takie śniadanie
Bernadeta1 08.04.2015 19:01
bardzo smaczne takie jajka
Róża1 07.04.2015 22:11
przepyszne jajeczka :-)
Malinka 07.04.2015 18:21
Zjadłabym takie jajo, ba ma super farsz!
Alex_M 07.04.2015 13:59
dobre jajo :)
Agnieszka-87-25 07.04.2015 08:46
mój smak! :)
Futka 07.04.2015 08:10
Świetne i bardzo smakowite jajeczka :)
olkaaa 07.04.2015 08:07
bardzo fajne
Renata9 07.04.2015 07:56
Smaczne jajka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak