Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja faszerowane pieczarkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10 sztuk
cebula 1 sztuka
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
przyprawa do zup do smaku
majonez 2 łyżki
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja faszerowane pieczarkami

Jaja ugotowane na twardo przekroić na pół i wyciągnąć żółtka. Pieczarki z cebulką podsmażyć na patelni, wystudzić i wymieszać z majonezem, żółtkami, kucharkiem i pieprzem. Nafaszerować białka :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 16.05.2013 15:40
świetne i niezawodne na imprezki
tomek18 13.02.2013 18:56
pyszne
tomek18 04.08.2012 08:56
pyszne
Ewelina38 02.08.2012 10:51
przepyszne
adelajda 30.07.2012 21:22
Ciekawy przepis.
treonina 09.07.2012 18:19
nigdy takich nie jadłam :-) spróbuję zrobić
Monika63 28.06.2012 14:31
lubię takie jajka
fictor123 02.06.2012 09:53
super
halina17 01.06.2012 11:12
smaczne - lubię faszerowane jajka
olkaaa 29.05.2012 07:48
robię podobne
Monika64 29.05.2012 03:42
Super
ronald88 19.05.2012 09:34
extra
KLEO 14.05.2012 21:37
mmm niebo w gębie ;)
anula250 06.05.2012 21:54
Muszą być pyszne :)
caralajna 28.04.2012 16:44
przyznam, że nie jadłam :)
jasiek 21.04.2012 18:59
dobre na Wielkanoc

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak