Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja faszerowane koperkowo-ogórkowe

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 6 szt
ogórki konserwowe 2 szt
koperek
szczypiorek usiekany
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
musztarda 1 łyżeczka
śmietana 3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja faszerowane koperkowo-ogórkowe

Kroki postępowania

1
Jaja obrać ze skorupek,poprzekrawa na połówki,ułożyć na talerzu.
Krok 1 - Jaja faszerowane koperkowo-ogórkowe foto
2
Z połówek jaj powyjmować żółtka ,przełożyć do miseczki .Dodać drobniutko posiekane ogórki,koperek,szczypiorek , musztardę,śmietanę, doprawić sola i pieprzem wymieszać .
Krok 2 - Jaja faszerowane koperkowo-ogórkowe foto
3
Gotowym farszem nadziać polówki jajek ,udekorować koperkiem.
Krok 3 - Jaja faszerowane koperkowo-ogórkowe foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kejti 12.05.2014 00:31
Lubię takie :-)
nogawkuchni 11.05.2014 16:52
Smakowity pomysł,z pewnością pysznie smakują,przyjemne zestawienie składników.
Laila2786 11.05.2014 14:17
faszerowane jajka, w taki sposób to naprawdę super przekąska
Megg 11.05.2014 11:33
Bardzo lubię takie faszerowane jajka, pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak