Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jagodowa marmoladka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jagody 0,5 kg
cukier 4-5 łyżek
galaretka 3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Jagodowa marmoladka

Jagody myjemy i przebieramy, a następnie przekładamy do garnuszka. Dolewamy ok. 0,5 szklanki wody i cukier i gotujemy na małym ogniu od czasu do czasu mieszając. Kiedy jagody będa rozgotowane dodajemy galaretkę, po czym mieszamy i przelewamy do słoiczków lub miseczki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula191919 01.09.2015 23:07
pyszniutko wygląda
IwonaKa 01.08.2015 14:04
pyszna marmoladka
Anna169Hosz 28.07.2015 14:02
O tak, ja poproszę taką marmoladkę:)
usmiech 28.07.2015 07:14
uwielbiam jagody
Motorek 28.07.2015 07:01
najlepsza domowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak