jagodowa kasza manna

jagodowa kasza manna

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mleko 2 %

    2 szklanki
  • kasza manna

    6 łyżek
  • dżem jagodowy

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mleko przelać do garnka zagotowac do gotującego sie mleka wsypac kasze ,zagotowac cały czas mieszając ,aż zgęsnieje pod koniec gotoawania dodac 3 łyżki dzemu i zamieszac ,wyłozyc na talerz na wierzch rozsmarowac pozostałym dzemem

smacznego:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Stachu90

07.09.2012 07:29
mmm genialne:)

Bogusiaz

16.08.2012 18:46
uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat