Jabłka zapiekane z miodem i cynamonem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłko kwaśne

    6 kilka szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka dokładnie umyć, nie obirać, obtyczyć w miodzie, posypać cynamonem. Włozyć do piekarnika i piec 20-30 min.
Pyszne!!!!!!!!!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Joanna108 02.11.2011 11:37
moja córka takie lubi
Krzysztof42 17.10.2010 15:11
proste ale smaczne
swic 24.08.2010 08:04
jadłem to w szpitalu;)
Zofia12 05.05.2010 11:27
Babbcia robiła mi to w niedzielę, ehhhhhhhhhhhh

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat