Jabłka z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłek

    5
  • dowolnego żółtego sera

    10 dag
  • sól, pieprz

  • kiełki rzodkiewki

  • Szczypiorek cienki

  • feta

    10 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka umyć, ściąć wieczka, wyjąć część miąższu. Miąższ rozdrobnić, połączyć ze startym serem i fetą, dodać szczypiorek i kiełki, przyprawić. Napełnić jabłka. Można lekko podpiec na grillu, żeby ser się rozpuścił.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat