Jablka z porem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jablka duze

  • sól

  • por (biała część)

  • sok z cytryny

  • jogurt naturalny

  • natka pietruszki

  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka dokładnie umyc, wydrazyc srodek tak by zostaly jeszcze grube scianki. Miazsz jablek posiekac , skropic sokiem z cytryny. Białą część pora pokroić na drobne kawałeczki. Jogurt doprawić solą, pieprzem i cukrem dodac pora oraz miąższ z jabłek. Napełnic jabłka i do ozdoby posypać poseikana natka pietruszki,

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iza15 16.07.2011 23:48
ciekawe połączenie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat