Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka z grilla z nadzieniem z serc

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 4 sztuk
serca 0,5 kg
cebula biała 1 sztuka
cebula czerwona 1 sztuka
ser żółty do smaku
tłuszcz do smażenia do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka z grilla z nadzieniem z serc

Serca myjemy, oczyszczamy a następnie kroimy na pół i gotujemy. Cebulę białą i czerwoną drobno siekamy. Podsmażamy na patelni z sercami ok 5-7 min. Ser żółty trzemy na tarce o grubych oczkach. Jabłka myjemy a następnie odkrawamy wierzch i wydłubujemy środek. W jabłka wkładamy farsz z serc z cebulą a na wierzch posypujemy serem żółtym. Jabłka zawijamy w folię i grillujemy ok 10 -15 min. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 05.06.2013 14:52
Ciekawy pomysł
RenataZ-et 25.11.2012 10:50
pycha
AGNIESZKA144 03.02.2012 18:38
ciekawe
cukiereczek 27.06.2011 08:38
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak