Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka pod owsianą pierzynką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 3 sztuki
miód prawdziwy 2 łyżeczki
Cynamon mielony Prymat 2 łyżeczki
wiórki kokosowe 3 łyżeczki
olej kokosowy 100 g
płatki owsiane 1,5 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka pod owsianą pierzynką

Jabłka obieramy i kroimy w mała kostkę.Płatki owsiane mieszamy z pozostałymi składnikami.Kokilki smarujemy olejem kokosowym.Wykładamy jabłka,na wierzch płatki owsiane.Posypujemy cynamonem,cukrem lub ksylitolem.Zapiekamy w piekarniku w 180 stopniach przez około 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 12.02.2017 21:23
ale super!
Wiktoria29 12.02.2017 20:47
zjadałbym.....
jan_mag 12.02.2017 12:38
Super pomysł!
Wafelek2601 12.02.2017 12:36
Rewelacyjnie wyglądają
Patrycja33 12.02.2017 11:57
zdrowo i smacznie :)
AZgotuj 12.02.2017 09:42
przepyszna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak