Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik na jogurcie z migdałami
Piec ok. 50 min w temperaturze 180\'C (piekarnik z termoobiegiem).
mąka pszenna | 10 dag |
cukier drobny | 10 dag |
mąka razowa | 5 dag |
zmielone migdały | 5 dag |
jogurt naturalny | 125 gram |
jajko | 3 szt |
proszek do pieczenia | 2 i 1/2 łyżeczki |
aromat migdałowy | |
jabłka | 4 szt |
płatki migdałowe | 10 dag |
Cynamon mielony Prymat | 3/4 łyżeczki |
cukier puder | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: