Składniki:
pierś z indyka | 30-40 dag |
sok z cytryny | 2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kminek mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
oregano | 1/2 łyżeczki |
papryka żółta | 1 strąk |
pomidor | |
cebula biała | |
cebula czerwona |
pierś z indyka | 30-40 dag |
sok z cytryny | 2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kminek mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
oregano | 1/2 łyżeczki |
papryka żółta | 1 strąk |
pomidor | |
cebula biała | |
cebula czerwona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: