Indyk w warzywach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z indyka

    1/2 kg
  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

    1 łyżka
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • przyprawa do gyrosa

    2 łyżki
  • warzywa mrożone

    1 (na patelnię)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostke obsypać przyprawami i dusić ok 10 min dodać warzywa i razem dusić w głębokiej patelni ok 15 min

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
owca441 29.10.2012 19:59
fajne
Miki 05.07.2012 10:29
pycha
aga130982 28.06.2012 12:59
super
aga130982 28.06.2012 12:59
super
eli82 28.10.2011 15:30
smaczne
marta1371 26.03.2011 22:33
smaczne
bami 24.11.2010 01:04
Bardzo lubię tego typu dania - proste, smaczne i pożywne :) najlepiej smakuje z ryżem ugotowanym na sypko. pycha.
Małgorzata113 12.11.2010 16:12
świetna potrawa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat