Składniki:
pierś z indyka | 200 g |
makaron świderki | 250 g |
śmietana 30% | 250 ml |
białe wino | 25 ml |
Majeranek suszony Prymat | |
rozmaryn | |
musztarda | 10 g |
masło | 20 g |
oliwa | |
sól do smaku | |
pieprz | |
cebula | 10 g |
pierś z indyka | 200 g |
makaron świderki | 250 g |
śmietana 30% | 250 ml |
białe wino | 25 ml |
Majeranek suszony Prymat | |
rozmaryn | |
musztarda | 10 g |
masło | 20 g |
oliwa | |
sól do smaku | |
pieprz | |
cebula | 10 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: