Składniki:
filet z indyka | 250 g |
parowki drobiowe | 180 g |
por (biała część) | 1 szt |
ryż basmati | 250 g |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
wino białe wytrawne | 100 ml |
mąka | 3 łyżki |
sól | |
szałwia | |
rozmaryn |
filet z indyka | 250 g |
parowki drobiowe | 180 g |
por (biała część) | 1 szt |
ryż basmati | 250 g |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
wino białe wytrawne | 100 ml |
mąka | 3 łyżki |
sól | |
szałwia | |
rozmaryn |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: