Składniki:
udziec z indyka | 1,3 kg |
cebula | 1 |
kurki blanszowane | 1,5 szk |
sól do smaku | |
przyprawy ognisty smok | 1/2 łyżeczka |
sosu chili słodko pikantnego | 4 łyżka |
mąki ziemniaczanej | 1 łyżeczka |
olej | 4 łyżka |
udziec z indyka | 1,3 kg |
cebula | 1 |
kurki blanszowane | 1,5 szk |
sól do smaku | |
przyprawy ognisty smok | 1/2 łyżeczka |
sosu chili słodko pikantnego | 4 łyżka |
mąki ziemniaczanej | 1 łyżeczka |
olej | 4 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: