Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

indycze golonki w warzywach

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

golonki indycze 2 szt
marchewka 2 szt
seler 1/2 szt
pietruszka 1 szt
fasolka szparagowa kilka
sól
pieprz
Papryka słodka mielona Prymat
olej rzepakowy
cebula 1-2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: indycze golonki w warzywach

Golonki umyć i przyprawić solą ,pieprzem i papryką.Ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Wszystkie warzywa pokroić w drobną kostkę i wyłożyć na golonkach .Delikatnie polać wszystko olejem .Przykryć folią aluminiową i wstawić do nagrzanego piekarnika.Piec ok 1 godz w 180st

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 23.10.2016 11:32
ciekawy pomysł na pyszne danie
Jagódka77 21.07.2016 18:26
bardzo dobre
adelajda 19.07.2016 17:05
Mój też byłby zachwycony taka pyszną goloneczką
Madzik239 08.07.2016 11:35
Wygląda smacznie..mój mąż byłby zachycony
Franciszek 08.07.2016 00:38
super obiad
bertpvd 07.07.2016 22:00
świetny obiad :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak