Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

imprezowe chrupki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chrupki kukurydziane 1/2 kg
masło 17,5 dag
orzechy włoskie 10 dag
karmel 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: imprezowe chrupki

Masło stop. Kiedy ostygnie, wymieszaj z gotową masą karmelową.
Do masy wsyp chrupki i orzechy. Dokładnie wymieszaj. Rozsmaruj na folii spożywczej, zwiń w rulon i wstaw do lodówki na kilka godzin. Potem pokrój masę na dowolnej wielkości ciasteczka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 01.06.2015 08:14
Bardzo ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak