Przepis i sposób przygotowania na: Imbirowe babeczki z migdałami
Kroki postępowania








mąka tortowa |
20 dag
|
masło |
12 dag
|
śmietana |
1 łyżka
|
żółtko jajek |
1 szt
|
cukier puder |
4 łyżki
|
Imbir mielony Prymat |
2/3 łyżeczki
|
proszek do pieczenia |
1/2 łyżeczki
|
cukier waniliowy |
2 łyżeczki
|
orzeszki ziemne |
10 dag
|
czekolada deserowa |
10 dag
|
czekolada gorzka |
10 dag
|
śmietana |
1 łyżka
|
aromat migdałowy |
do smaku
|
migdały siekane |
słupki
|
wiórki kokosowe |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: