Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hummus z pieczonego buraka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

buraki czerwone pieczone 4 sztuki
tahini pasta sezamowa 2 łyżki
sok z cytryny 1/2 sztuki
kumin 1 łyżeczka
orzechy nerkowca 1 szklanka
sól 1 łyżeczka
natka pietruszki 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Hummus z pieczonego buraka

Orzechy nerkowca namocz w przegotowanej wodzie. Zmiksuj je z pokrojonymi burakami, dodaj resztę składników. Wyłóż na talerz, skrop oliwą i posyp natką lub kolendrą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wwwiolka 15.03.2017 19:32
Bardzo fajny przepis.
Ola1984 15.03.2017 11:59
Przepyszna propozycja :)
gosia56 15.03.2017 09:44
super pomysł ;)
Justi2401 15.03.2017 09:41
Świetny i bardzo zdrowy :)
norweska20 14.03.2017 23:57
smakowity pomysł
Marta1986 14.03.2017 19:28
apetycznie wygląda
Bernadeta1 14.03.2017 17:10
ciekawy przepis
ilka01 14.03.2017 16:14
piękny kolorek
Łukasz15 14.03.2017 15:59
Bardzo dobry
Ania321 14.03.2017 15:34
smaczne i zdrowe :)
Grazyna0211 14.03.2017 15:13
oryginalny pomysł
Konczi 14.03.2017 13:50
Pysznie wygląda !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak