Hot-dog w bułce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułka

    4 szt.
  • parówki

    2 szt.
  • ketchup

    1 łyżka
  • musztarda

    1 łyżka
  • ogórek kiszony

    1 szt.
  • pomidor

    1 szt.
  • cebula

    1/2 szt.
  • sałatka warzywna Smak

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Każdą z bułek przeciąć na połowę, ale nie do końca. Parówki podgrzać, obrać z osłonek, przekroić na pół. Bułki posmarować ketchupem i musztardą. Położyć do każdej połówkę parówki, łyżkę sałatki, plasterek ogórka i pomidora. Na chwilę włożyć hot-dogi do mikrofali, aby podgrzać całość. Zajadać z ulubionymi sosami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat