Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hot-dog francuski

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 4
musztarda
bułka 4 paluch

Przepis i sposób przygotowania na: Hot-dog francuski

W bułkach odkroić końcówki z jednej strony, następnie wydrążyć środek (najlepiej rączką od pałki do ucierania). Następnie włożyć je do piekarnika nagrzanego do 180 st na ok 5 minut. Parówki wyjąć z folii, wrzucić do wrzątku, krótko obgotować. Wyjąć bułki, do środka każdej włożyć ok 1,5 łyżeczki musztardy i parówkę. Podawać gorące.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misia13 04.08.2015 21:04
testowałam je, zdjęcie jest zrobione przeze mnie ...
bietka 13.01.2011 11:44
pyszne
Zoso 03.01.2011 20:34
lubie hot dogi
elaela123 03.01.2011 19:38
szybkie i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak