Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hot-dogi z surówką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka do hot-dogów 4 szt
parówki 4 szt
kapusta pekińska 1/4 szt
pomidor 1 szt
szczypiorek 1/2 pęczka
jogurt naturalny 4 łyżki
czosnek 3 ząbki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Hot-dogi z surówką

Jogurt wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem, posiekanym szczypiorkiem, solą i pieprzem. Pekinkę posiekać, dodać pokrojonego w kostkę pomidora, zalać sosem i dokładnie wymieszać.
Bułki i parówki obsmażyć na patelni grillowej. Bułki przeciąć, do środka nałożyć surówkę, na to parówkę. Całość polać ketchupem. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ilona_eS 08.02.2016 12:39
domowe najlepsze :)
Linka2107 07.02.2016 19:05
wyglądają smakowicie:)
mikrusiak 07.02.2016 17:17
super :) bardzo kuszące :)
berys18 07.02.2016 16:26
wyglądają pysznie
halina17 07.02.2016 16:18
Smacznie wygląda.
Habibi 07.02.2016 16:06
apetycznie wyglądają :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak