Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hot dogi Eli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki cienkie 8 sztuk
bułki do hot-dogów 8 sztuk
musztarda do polania hot dogów
keczup pikantny do polania hot dogów
Cebulka smażona Prymat do posypania hot dogów

Przepis i sposób przygotowania na: Hot dogi Eli

Parówki obrać z osłonek,włożyć do wrzącej wody i podgrzać(nie gotować).Bułki włożyć do nagrzanego piekarnika i podgrzać.Parówki wyjąć z wody,bułki z piekarnika.Do każdej bułki włożyć parówkę,polać musztardą i/lub keczupem i posypać prażoną cebulką.Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiakova 29.07.2011 14:54
a mój mąż wetknąłby jeszcze kwaszoną kapuchę pod parówkę, bo tak lubi. Pychotka
oliwkowa
oliwkowa 07.04.2011 20:00
I super przepis
oliwkowa
oliwkowa 12.03.2011 12:44
Mniam mniam
ZEWA 24.11.2010 20:23
coś dla moich chłopaków

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak