Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hot Dog z chleba tostowego

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb tostowy 10 kromek
parówki cienkie 10 sztuk
ser żółty 10 plastrów
jaja 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
olej 1/4 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Hot Dog z chleba tostowego

WYKONANIE

KROMKI CHLEBA OBKROIĆ ZE SKÓREK.

SPŁASZCZYĆ JE NAJLEPIEJ WAŁKIEM.

NA TAK SPŁASZCZONE KROMKI POŁOŻYĆ PLASTER SERA.

NA SER PARÓWKĘ.

CIASNO ZWINĄĆ JAK ROLADĘ.

PANIEROWAĆ NAJPIERW W JAJKU A POTEM W BUŁCE TARTEJ.

POTEM SMAŻYĆ NA ROZGRZANYM OLEJU.

MOŻNA UDEKOROWAĆ KETCHUPEM I PODAĆ Z SURÓWKĄ.

A JAK KTOŚ LUBI TO Z SOSEM MOJONEZOWO-KETCHUPOWYM.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gibli 14.02.2014 10:52
ciekawy pomysł
miki47 02.12.2013 13:53
bardzo pysznie
MarchiochaKucharzy 28.11.2013 08:42
świetny pomysł !
Róża1 17.11.2013 23:18
fajny przepis!!!
cooleczka 17.11.2013 22:45
ciekawy pomysł na kolację
Beata23 16.11.2013 16:49
takiego jeszcze nie jadłam
erym 14.11.2013 19:26
aromatyczny smak
Ola1young 14.11.2013 15:41
dla mnie pycha :)
Michał2 12.11.2013 10:54
niezły pomysł
Angelika10 11.11.2013 15:03
super przepis
Iwusia 08.11.2013 22:30
Robiłam tak ostatnio, są bardzo smaczne. Ja lubię je z sosem czosnkowym.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak