Hot Dog z chleba tostowego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb tostowy

    10 kromek
  • parówki cienkie

    10 sztuk
  • ser żółty

    10 plastrów
  • jaja

    2 sztuki
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    1 szklanka
  • olej

    1/4 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

WYKONANIE

KROMKI CHLEBA OBKROIĆ ZE SKÓREK.

SPŁASZCZYĆ JE NAJLEPIEJ WAŁKIEM.

NA TAK SPŁASZCZONE KROMKI POŁOŻYĆ PLASTER SERA.

NA SER PARÓWKĘ.

CIASNO ZWINĄĆ JAK ROLADĘ.

PANIEROWAĆ NAJPIERW W JAJKU A POTEM W BUŁCE TARTEJ.

POTEM SMAŻYĆ NA ROZGRZANYM OLEJU.

MOŻNA UDEKOROWAĆ KETCHUPEM I PODAĆ Z SURÓWKĄ.

A JAK KTOŚ LUBI TO Z SOSEM MOJONEZOWO-KETCHUPOWYM.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gibli 14.02.2014 10:52
ciekawy pomysł
miki47 02.12.2013 13:53
bardzo pysznie
MarchiochaKucharzy 28.11.2013 08:42
świetny pomysł !
Róża1 17.11.2013 23:18
fajny przepis!!!
cooleczka 17.11.2013 22:45
ciekawy pomysł na kolację
Beata23 16.11.2013 16:49
takiego jeszcze nie jadłam
erym 14.11.2013 19:26
aromatyczny smak
Ola1young 14.11.2013 15:41
dla mnie pycha :)
Michał2 12.11.2013 10:54
niezły pomysł
Angelika10 11.11.2013 15:03
super przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat