Przepis i sposób przygotowania na: Hod-dogi
Sos:
majonez, sól czosnkowa, ketchup mieszamy. Bułki wyjmujemy z piekarnika i wkładamy szybko pokrojone warzywa: pomidor, cebulę, ogórka, sałatę lodową. Podajemy od razu. Polewamy ketchupem.
parówki cienkie | 5 szt |
bułki | 5 szt |
pomidor | 1 szt |
cebula | 1 szt |
ogórek konserwowy | 1 szt |
sałata lodowa | 2 liście |
mozzarella | 4 plastry |
majonez | 1 łyżka |
Tzatziki pikantny sos czosnkowy Prymat | 1 łyżka |
ketchup łagodny | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: