Herbatniki przekładane masą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • margaryna

    1/2 kostki
  • cukier puder

    5 łyżek
  • kakao

    1 łyżeczka
  • herbatniki

    2 paczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Margarynę rozetrzeć dokładnie dodać cukier puder, kakao i starannie wymieszać. Połowę herbatników posmarować masą, przykryć pozostałymi i na wierzchu wycisnąć do dekoracji masę na karbowaną tulejkę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Sylwia56 04.06.2012 00:13
pycha
Barbara55 12.05.2011 19:38
super
rakow2 27.01.2011 14:32
dobre
Kate131 02.09.2010 06:50
fajne
Krzysztof42 02.07.2010 14:24
co to są te alberty?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat