Helikopterki z sardelą- \"sezon na korki\"

Helikopterki z sardelą- \"sezon na korki\"

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser brie

    1 szt
  • sardele

    1 puszka
  • kapary

    50 gr
  • krakersy

    100 gr
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Helikopterki z sardelą- \"sezon na korki\"

Koreczki w kształcie helikopterów. Ser pokroić na małe kawałki. Nabijać na wykałaczkę w kolejności: kaparek, podłużny krakers, 1/2 sardeli, krakers, ser. Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dorian 27.01.2014 08:29
sliczna przekaska
gosia1988 24.08.2012 10:01
pomysłowe
Ewelina38 22.06.2012 17:15
rewelacyjnie wyglądają
Goya 19.02.2012 12:42
ładnie
Aneta2604 14.12.2011 17:28
świetny pomysł
kotlet 15.07.2011 14:14
fajna sprawa z tymi helikopterkami :)
Mati13 09.07.2011 12:49
fajne:)
iwona332 04.07.2011 11:52
super
aisoglam 21.11.2010 01:05
Pomysłowe :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat