Hamburger domowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułka do hamburgerów

    4 szt
  • stek wołowy

    4 szt
  • ogórek kiszony

    4 szt
  • Musztarda delikatesowa Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułkę do hamburgerów podgrzewamy w mikrofalówce. Steki smażymy na patelni. Ogórki kiszone kroimy wzdłuż w plasterki. Na bułkę kładziemy pare szt ogórka, na to stek, następnie polewamy musztardą i ketchupem i na to kładziemy ogórka. Polewamy musztardą i ketchupem i posypujemy prażoną cebulą. Przykrywamy drugą częścią bułki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
aisza1 24.01.2013 13:15
mniam
magdziorka6 07.10.2012 12:21
ekstra
caffee_tea 07.10.2012 11:07
uwielbiam hamburgery

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat