Przepis i sposób przygotowania na: hamburger boczniakowy
Kroki postępowania
przygotować sos : wymieszać w miseczce ketchup, majonez oraz sprasowany czosnek dodać koperek.
SMACZNEGO !!!!!!!!!!!
bułka do hamburgerów | 2 szt |
boczniaki | 200 gr |
cebula biała | 1 szt |
jajko | 1 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
ser żółty | 2 plastry |
papryka czerwona | kilka krążków |
cebula biała | 1/2 szt |
ogórek kiszony | 1 szt |
ketchup pikantny | 2 łyżki |
majonez | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
koperek | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: