Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
na 2 szt
-
bułka do hamburgerów
2 szt -
boczniaki
200 gr -
cebula biała
1 szt -
jajko
1 szt -
sól do smaku
-
pieprz
do smaku -
Bułka tarta klasyczna Prymat
do panierowania
dodatkowo
-
ser żółty
2 plastry -
papryka czerwona
kilka krążków -
cebula biała
1/2 szt -
ogórek kiszony
1 szt
sos
-
ketchup pikantny
2 łyżki -
majonez
2 łyżki -
czosnek
2 ząbki -
koperek
1 łyżka
Przepis i sposób przygotowania hamburger boczniakowy
Kroki postępowania




przygotować sos : wymieszać w miseczce ketchup, majonez oraz sprasowany czosnek dodać koperek.

SMACZNEGO !!!!!!!!!!!
Komentarze (3)
Nie masz konta? Zarejestruj się