Składniki:
halibut | 800 g |
sok z cytryny | |
rzodkiew | 1 kg |
wino białe wytrawne | 4 łyżki |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | 1 pęczek |
mleko 2% | |
chrzan | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
halibut | 800 g |
sok z cytryny | |
rzodkiew | 1 kg |
wino białe wytrawne | 4 łyżki |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | 1 pęczek |
mleko 2% | |
chrzan | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: