Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

halibut z dodatkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

halibut 300 g
olej rzepakowy 1 łyżeczka
marchew 1,5 sztuki
śmietana 3 łyżki
rzepa 170 g
cytryna 1/2 sztuki
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: halibut z dodatkami

halibuta nacieram olejem i duszę z pokrojoną marchewką i rzepą. Ze śmietany i koperku robię sos, którym polewam rybę. Całość skrapiam sokiem z cytryny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sznycel 04.08.2012 12:38
pycha
andżelika1 03.08.2012 18:30
w wersji nieco cięższej można dodać ziemniaki, makron , ryż , albo kaszę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak