Przepis i sposób przygotowania na: Halibut w delikatnej panierce
Roztrzepać jajko, bułkę tart wymieszać z mąką.
Halibuta zamoczyć w jajku, następnie obtoczyć w bułce z mąką i smażyć na dość głębokim oleju na patelni, po 3 min z jednej strony.
halibut | 2 filety |
jajko | 1 sztuka |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
cytryna | 0,5 sztuki |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
olej roślinny | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: