Halibut panierowany

Halibut panierowany

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z halibuta

    80 dag
  • jajko

    2 sztuki
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    1 szklanka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Halibut panierowany

Rozmrożone filety z halibuta podzielić na porcje, skropić je sokiem z cytryny, następnie oprószyć solą i pieprzem. Całe jajka należy roztrzepać. Halibuta obtaczać w mące, następnie zanurzać w jajku i smażyć na rozgrzanym na patelni tłuszczu.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (18)

Seba 24.02.2014 11:29
smaczna rybka
Katarzyna59 17.02.2014 10:17
pyszna rybka
IKrakowianka 16.11.2012 17:30
bardzo lubię:)
KasiaK90 20.05.2012 08:28
pyszności
BozenA 07.05.2012 07:40
mmm
BozenA 07.05.2012 07:40
mmm
Adamorek 27.07.2011 11:17
super
ewa84 31.05.2011 22:12
apetyczna
Kate131 31.05.2011 08:48
ryba dobra rzecz
szajba2 14.04.2011 16:58
z halibutem nie miałem jeszcze przyjemności

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat