Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Halibut panierowany

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

halibut 1 kg
jajko 2 szt
mąka 100 g
olej 300 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Halibut panierowany

Halibuta oczyścić,umyć i wyporcjować,z mąki,mleka i jajka zrobić ciasto,osolić,rybę zamoczyć w cieście,obtoczyć w bułce,uformować,smażyć na oleju,podawać z frytkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia71 20.07.2011 00:14
moja ulubiona ryba
Adamorek 10.05.2011 23:29
takiego najbardziej lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak