Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

halibut na zielono

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczypiorek 1 pęczek
zielony groszek 3 łyżki
oliwki zielone 2 łyżki
szalotka 1 sztuka
majonez 3 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
halibut wędzony 1 porcja

Przepis i sposób przygotowania na: halibut na zielono

Mięso halibuta dokładnie oddzielamy od ości, rozrywamy na kawałki. Do miski wsypujemy groszek z puszki, posiekaną szalotkę, oliwki pokrojone w plastry oraz posiekany szczypiorek (ok 3 łyżek). Dodajemy rybę. Majonez łączymy z jogurtem,po dokładnym wymieszaniu dodajemy do pozostałych składników i doprawiamy do smaku solą oraz kolorowym pieprzem. Odstawiamy na ok 1 godzinę do lodówki. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 26.12.2012 14:10
takiego jeszcze nie jadłam
magdziorka6 26.12.2012 11:23
hmmmm kuszące

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak