Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gyros z piersi kurczka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka podwójna 1 sztuka
przyprawa gyros 4 łyżeczki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Gyros z piersi kurczka

Pierś z kurczaka należy umyć i pozbyć się błonek. Następnie kroimy pierś w kostkę dość grubą oraz obsypujemy przyprawą. Odstawiamy na pół godziny. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy mięso na złoty kolor. Gotowe, smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

engie23 02.01.2015 11:25
pyszności :)
MałaMi89 01.01.2015 22:48
Bardzo lubię, zwłaszcza w sałatkach
jasiek 01.01.2015 21:18
doskonały gyros

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak